Zabavnik

Zaboravite figaro i viklere: Napravite lokne uz pomoć plastične flaše i fena (Video)

Potrebna vam je brza elegantna frizura, a nemate zakazano kod frizera? Nema problema. Devojke su našle načina da srede svoju kosu do savršenstva i to rado dele putem društvenih mreža.

Do sada devojke su pribegavale korišćenju raznih četki za feniranje, viklera, pegli za kosu, figaro aparata, pletenja kikica i slično , što je oduzimalo jako puno vremena , truda i novca, a na kraju su rezultati bili razočaravajući.

Da bi ste za par minuta dobili savršene moderne lokne i bujnu raskošnu frizuru evo primera kako da to jednostavno sami kod kuće to postignete. Od “alata” potrebni su samo plastična flaša i fen. Možda vam deluje smešno, ali devojka sa Instagrama će vam pokazati da je to moguće.

No-budget Dyson Hair blowdryer

When you can't afford Dyson

Posted by 9GAG on Четвртак, 01. новембар 2018.

Nema više gorenja kose, čupanja, čekanja kod frizera, gorenja prstiju na figaru…

Jednostavno brzo i lako samo stavite pramen kose u dublju plastičnu flašu, prinesite fen i osušite tako taj pramen. Pod uticajem toplote i snage fena pramen će se rotirati i napraviti divnu loknu.

Sudeći po snimcima koji su počeli da kruže društvenim mrežama, izgleda da će flaša zaista moći da uradi sve – brže i sa manje oštećenja kose.

Ako rešite da i same probate ovu metodu, većina blogerki upozorava na sledeće:

– Neka boca bude dugačka i od deblje plastike.

– Ne vadite kosu iz flaše čim završite, već je pustite prvo da se ohladi.

– Fen držite pod pravim uglom da bi se kosa vrtela.

Na kraju protresite lokne prstima i eto čarolija je gotova za par sekundi. Spremne ste za svečanost, za šetnju, za odlazak na kafu sa drugaricom, za dan ili noć, nema veze, lokne su uvek u modi i daju samopouzdanje jer ćete se osećati kao lavica sa predivnom grivom.

A pored toga, sami ste svoj majstor i ne zavisite od tuđeg vremena i truda. Samo napred drage moje budite svoje! Budite savršene u svako doba dana i noći uz pomoć ovog malog trika.

Pročitaj još