Zabavnik

Dečak iz Srbije otkrio kako je dobio ime po čuvenom automobilu “Stojadinu”

Bilo da ime deteta biraju roditelji, kumovi ili neko od bliže rodbine, ono je uvek imalo neku skrivenu simboliku ili makar da prati trenutni trend. Međutim, postoje i oni roditelji, poput porodice Bekam, svojoj deci daju imena po mestu gde su to dete začeli.

Dečak po imenu Stojadin, iz jednog mesta u Srbiji, postao je viralni hit Fejsbuku kada je u video snimku objasnio kako je, tačnije, po kome je dobio ime.

Naime, Stojadin je tokom priče o tome kako su ga roditelji napravili, demonstrirao šta su i kako su oni to radili.

– Ovo vam je auto po kome sam se ja rodio i po kom sam dobio ime. Ja sam po njemu dobio ime, ovo je Zastava Stojadin (Zastava 101). Sad ću da vam objasnim kako su moja mama i moj tata, pravili mene u njemu. Prvo, tata je sedeo ovde, tamo mama. Malo su se ljubili, hvatali, a onda jsu izašli, mama je prešla na ona druga vrata i namestila se, dok je tata otišao na suvozačka vrata i radio ovako nad njom – rekao je Stojadin, da bi zatim simulirao pomeranje napred nazad, aludirajući na seksualni odnos svojih roditelja.

Kako je rekao, posle devet meseci se iz ove ljubavi u popularnom Stojadinu, rodio on.

Iako nije baš sasvim sigurno da je video pravi ili je samo šala, na Fejsbuku je ispod njega bilo mnoštvo komentara, od kojih je sigurno najsmešniji bio onaj u kojem su malom Stojadinu popručili da je imao sreće što njegovi roditelji do ljubavnog sastajališta nisu išli Opel Kadetom, Peglicom ili traktorom.

 

Pročitaj još