Zabavnik

Milena i Dragan NISU IMALI DECU, ali je jedna devojčica bila centar njihovog sveta i o njoj su govorili S VELIKOM LJUBAVLJU

Legenda srpskog glumišta, Milena Dravić, preminula je u toku noći u Beogradu nakon duge i teške bolesti.

Čitavu Srbiju potresla je priča o smrti ove velike glumice, a ona je sve do poslednjeg momenta ostala nasmejana dama koja je širila pozitivnu energiju uprkos tome što je bolovala od teške bolesti.

Njena najveća podrška i oslonac u životu bio je kolega Dragan Nikolić. Milena se udavala tri puta, ali Dragan je bio njena ljubav za sva vremena. Bili su u braku preko četiri decenije i glumica je ove godine pamtila kao najlepše.

Jednom upitan da objasni kako su kao jedan od najpopularnijih, a po mišljenju mnogih i najlepših parova, uspeli da odole svim iskušenjima, prevarama i lomovima, Dragan je rekao:

– Kada je dvoje ljudi uspešno u poslu, naravno da ima onih zavidnih, pa čak ni publici jedno vreme nije bilo svejedno, ali sve to treba uneti u kalkulaciju kada se radi o braku javnih ličnosti. Moj savet kolegama koji su u sličnoj situaciji glasi: Budite pametniji od tračeva i jednostavno živite svoj život.

Budući da decu nisu imali, on je prokomentarisao sledećim rečima:

– Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu decu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećaku Ivu, koja ima pet i po godina. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće ceo naš svet – rekao je Dragan za „Stori“.

S druge strane, Milena je rekla sledeće:

– Dragan i ja nemamo dece, ali smo celog života porodica. Kao što smo oboje vezani za naše porodice. Oboje obožavamo našu unuku, unuku mog brata i oboje smo veoma brižni prema najbližima – rekla je ona.

Pročitaj još