Zabavnik

Nova Mis Amerike: Ona je proglašena za najlepšu ženu u Americi (Foto)

Predstavljajući svoj rodni grad Njujork, 24-godišnja Nia Frenklin proglašena je najlepšom ženom u Americi za 2019. godinu, a zanimljivo je da je ovo prvo takmičenje na kome lepotice nisu nosile kupaće kostime.

Takmičenje za Mis Amerike ove godine održano je u Nju Džerziju, te su se u ovom gradu našle najlepše dame koje su se utrkivale za titulu najlepše.

Među 50 kandidatkinja, jedinstvenih lepotica sa velikim talentima poput pevanja, plesanja, borilačkih sportova, ali i postignutih rezultata u obrazovanju i aktivizma, najlepšom je proglašena Nia Frenklin.

Pored savršenih crta lica i predivnog čokoladnog tena, Nia je osvojila pažnju žirija harizmom ali i sjajnim muzičkim talentom.

Nia je na sceni izvela operu, dokazavši da je radila na svom umetničkom talentu koji je nasledila od svog oca koji se takođe bavi muzikom. Nažalost, kako je otkrila Nia, on je trenutno u bolnici i bori se sa teškim oblikom raka.

„Komponovala sam svoju prvu pesmu sa šest godina. Na moju posvećenost umetnosti uticao je izbor škole koju sam pohađala. Odrastajući, pronašla sam ljubav prema umetnosti, i muzika mi je pomagala da se osećam dobro u svojoj koži i budem ono što jesam“, istakla je misica.

Kako je otkrila, ona nikada nije sanjala da postane Mis Amerike. Umesto toga, ona je želala da postane poznata pevačica.

Razlog zašto je učestvovala na ovom izboru je finansijski. Kada je diplomirala u srednjoj školi njen otac je ostao bez posla jer je pristupio tretmanu lečenja.

„Mis Amerika takmičenje omogućava odlične školske stipendije mladim ženama. Kada sam to saznala, rešila sam da probam“, kaže.

Najlepša žena u Americi na svom Instagram profilu otkrila je da voli da putuje, da ima izuzetan smisao za humor, ali i da je dobila svoje prve obožavatelje.

Reč je o najmlađim fanovima, učenicima četvrtog razreda osnovne škole, kojima predaje njena majka.

Na kraju, s obzirom da je reč o prvom takmičenju za Mis u Americi na kome kandidatkinje nisu nosile kupaće kostime Nia je pohvalila ovu odliku.

„Srećna sam jer nisam morala da nosim kupaći „jer sam više od toga““, kazala je, očigledno misleći na savršene proprocija ženskog tela i idealne more koje se godinama nameću u industriji lepote i zabave.

Pročitaj još