Zabavnik

OVO JE NAJSREĆNIJI JEŽ NA SVETU: Toliko je SLADAK da ćete njegove slike gledati SATIMA! Prati ga 1,5 MILIONA ljudi, a i vama će ulepšati DAN!

Jež Herbi iz Nemačke jedan je od najvećih ‘petfluensera’ – zahvaljujući inspirativnim fotografijama koje na Instagramu objavljuje njegova vlasnica, Talita Girnus iz Vizbadena.

Talita je prvo počela da objavljuje fotografije sa svojih putovanja na kojima se video Herbeeov prethodnik Mr. Pokee, a od njegove smrti, ranije ove godine, njena putovanja po svetu predstavlja preslatki Herbe.

View this post on Instagram

My handful of sunshine 🤲🏼☀️ . I never thought that another hedgehog could make its way into my heart again, but this one definitely managed 🥺 Thank you, Herbee, for the joy you bring me every single day!! 🦔💛 . It’s a common thing to think that after our pet leaves us, we’re unable to love another one. We tell ourselves that it’s “wrong” to adopt another pet and we punish ourselves. But I wonder why! I mean, no pet would ever want to see or make their human sad! The truth is that pets are here to help us and make us feel so much better and happier. And Herbee helped me through one of the toughest times of my life. I’m so happy that I listened to and never doubted my intuition to take him in. 💛💛💛 . Ps. I believe this also applies to people we love – not just pets. 😘

A post shared by The World’s Cutest Adventurers (@mr.pokee) on

Da se ovaj afrički patuljasti ježić dobro snašao kao model na ‘razglednicama’ iz raznih krajeva sveta, najbolje govori činjenica da Herbi trenutno ima više od 1,5 miliona pratilaca koji obožavaju avanture nasmejanog ježića.

– Neverovatni ljudi iz celog sveta nadahnuto prate naše avanture prvenstveno jer im se sviđa poruka koju šaljemo: da zastanu, zaborave na trenutak na sve ozbiljne stvari koje se događaju u svetu i nasmeju se sa Herbijem – napisala je na svom blogu vlasnica ovog patuljastog ježa, i poručila:

„Herbi i ja vas podsećamo da nikada ne gubite veru, jer svet je prepun čarobnih mesta i trenutaka i ipak nije loše mesto.“

Herbi je inače srca obožavatelja širom sveta osvojio najviše sa svojim neverovatnim ‘smeškom’, ali i preslatkim izgledom u svojim ‘home made’ kompletićima koje mu vlasnica pravi, poput zimskih čarapica i pletenih kapica.

Pročitaj još