Zabavnik

ŠABAN ŠAULIĆ NAPUNIO ARENU: Spektakl za 50 godina karijere (Foto, Video)

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić večeras održavao koncert u beogradskoj Areni kojim je obeležio 50 godina bogate karijere

NEKRUNISANI kralj narodne muzike Šaban Šaulić večeras je održao koncert u prepunoj beogradskoj Areni kojim je obeležio 50 godina bogate karijere.

Pevač i njegovi saradnici pažljivo su osmislili svaki detalj, pa je spektakl bio neizostavan.

Među prvim gostima koji su došli da slušaju jedan od najtraženijih vokala na našim prostorima uživo bio je pevačev sin Mihajlo, koji je došao sam da podrži svog oca.

– Svi smo uzbuđeni, ali mislim da je Ilda najuzbuđenija, ona je uvek tu da sve isprati. Ja sam samo o kartama brinuo – rekao je Mihajlo.

Osim njega, da podrže kolegu došle su i Neda Ukraden, Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom Živojinovićem i Marija Šerifović.

– Svi moji poklonici su tu, jasno je da ih ima još, i to je predivan osećaj. Nadam se da će to biti jedna kruna moje karijere, ali nikad se ne zna, možda koncerata ima još – rekao je Šaulić pre koncerta.

Ipak, on je priznao da mu je prilično teško zbog togašto njegov unuk Luka Adžić nije mogao da dođe večeras.

– Došla mi je starija unuka, Una, ona je tu. A Luka je, nažalost, imao danas trening u Belgiji. Duša ga, sirotog, boli, a i mene usput. Moram biti iskren i priznati da mi nedostaje, ali to je profesionalizam. Imao je kasnije trening i nije uspeo da uskladi taj prevoz avionski. Uglavnom, pojaviće se možda večeras, ali sutra sigurno – izjavio je Šaban.

Šaban je koncert otvorio pesmom „Dođi da ostarimo zajedno“, pa se tek posle nje obratio publici, prenosi Pink.rs.

Pročitaj još