Zabavnik

Sećate se kovrdžave Su? Pogledajte čime se sada bavi i kako izgleda

Nakon uloge kovrdžave Su glumila je u još nekoliko serija i filmova, ali u glumi se nije zadržala jer je pevanje bilo njena najveća ljubav.

Film “Kovrčava Su” postao je hit 1991. godine i to zbog simpatične glumice velikih kovrdža Alisan Porter

Priča o devojčici koja pomaže ocu beskućniku da zaradi za život osvojila je publiku, a zanimljivo je da glumica Alisan uopšte nema kovrdžavu kosu i zbog ove uloge išla je kod frizera da joj kovrdža kosu. Nakon uloge kovrdžave Sueglumila je u još nekoliko serija i filmova, ali u glumi se nije zadržala jer je pjvanje bilo njena najveća ljubav.

Ipak, period u kojem se bavila glumom i slava koju je stekla ostavili su traga na njoj i pre četiri godine priznala je kako se borila s depresijom te je bila i ovisna o alkoholu.

– Pozdrav svima, ja sam alkoholičarka. Kladim se da vam nije palo napamet da ćete ovu rečenicu čuti od mene. S druge strane, možda ste upravo to i očekivali jer sam već kao dete bila zvezda – napisala je tada na svom blogu.

Otkrila je kako se četiri godine borila s ovom ovisnošću i puno su joj pomogli sastanci anonimnih alkoholičara.

Pre šest godina udala se za Brian Autenrietha s kojim je dobila dvoje dece sina Masona i kći Ariju, a brak joj se raspao prošle godine. Tada je na Twitteru napisala kako će i dalje ostati prijatelji.

Danas 37-godišnja Alisan prijavila se 2011. godine u američki The Voice i pobedila je, a pre četiri godine objavila je i svoj prvi album.

Pročitaj još