Zabavnik

Za našim pevačem Dušanom Kostićem ostala je velika MISTERIJA i NIKAD OTKRIVENA TAJNA (Video)

Na tragičan način i pod okolnostima koje su ostale pokrivene velom tajne život je okončao popularni pevač narodnih pesama, Dušan Kostić.

„Bilo je to 13. maja 1996 godine oko 18: 50 časova“, kako je pisalo u kratkom izveštaju policije. Navodi se da je Dušan „viđen kako skače preko ograde pančevačkog mosta, između stubova 39 i 41, odakle se više nije živ pojavio“.

Duško je otišao, nenajavljeno i neočekivano. Prave razloge verovatno niko nikada neće saznati, a njegova supruga Nevenka i ćerke tvrde da mnogo toga ne razumeju.

– U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače – otkrila je Nevenka svojevremeno.

Na mestu nesreće pronađena je Duškova torbica sa ličnim dokumentima.

– I taj deo je obavijen sa mnogo tajni. Torbica i dokumenta su bili potpuno suvi, a njegovo telo nikada nije pronađeno – poručila je supruga pokojnog pevača.

Nekoliko dana nakon tragedije na adresu gospođe Nevenke, ali i adresu kuće Duškovih roditelja u Leskovcu i žene s kojom je živeo poslednje dane stiglo je kratko pismo : „Mnogo vas volim, oprostite mi“. Nije bilo ni potpisa ni pečata na koverti.

Pročitaj još