Upustvo

Kako slušati Moj Radio

Moj radio možete slušati na bilo kom mestu gde imate pristup internetu pomoću računara, tableta ili telefona.

radiostanica-logoNajlakši način da nas slušate jeste preko sajta radiostanica.com gde Vam nije potrebana nikakva instalacija. Za slušanje preko radiostanice.com kliknite ovde.

nettv_plus_logoOd sad imate priliku da MOJ Radio slušate preko NetTV Plus na Vašem televizoru, kompjuteru ili smartphone uređaju putem interneta.

MOJ Radio se nalazi u sekciji RADIO na sledećim pozicijama u zavsnosti na kom jeziku koristite NetTV Plus:

– Srpski: 5
– Crnogorski: 54
– Slovenački: 204
– Makedonski: 54
– Hrvatski: 154
– Bosanski: 64
– Engleski: 154

NetTV Plus je digitalna televizija putem interneta sa preko 200 najpopularnijih kanala sa ex YU prostora u digitalnom i HD kvalitetu, dostupna bilo gde u svetu. Gledajte omiljene kanale na vašem televizoru putem NetTV prijemnika, na vašem kompjuteru, smart televizoru, ili smartphone uređaju, dovoljan je samo internet.

Za više informacija o uslugama NetTV Plus posetite njihov sajt na adresi 

www.nettvplus.com

gss-media-header-logo
Slušajte MOJ Radio preko GSS Media na Vašem televizoru, kompjuteru ili smartphone uređaju putem interneta.MOJ Radio se nalazi u sekciji RADIO na broju 12.GSS Media je kompanija koja svojim korisnicima pruža mogućnost da gledaju najbolje TV kanale. Naš cilj jeste da svim ljudima u dijaspori sa prostora bivše Jugoslavije pružimo sve kanale iz njihove domovine. Na taj način želimo da izađemo u susret svima koji žele da budu informisani i prate dešavanja u svojoj domovini. Najbolje televizijske kanale iz Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, BiH, Makedonije i Srbije smestili smo u naš GSS IPTV BOX. Pored TV kanala iz domovine, u okviru naših paketa, naravno bićete u mogućnosti da pratite i najbolje inostrane kanale. U okviru GSS IPTV BOX-a možete pratiti preko 180 EX-YU i stranih TV kanala.Za više informacija o uslugama GSS Media posetite njihov sajt na adresi www.gss-media.com