Zabavnik

Kineski park na Sajmu: Vrhunska zabava u tri hale

Pod kupolama Beogradskog sajma do kraja novembra biće otvoren „Kineski park“ sa neviđenim atrakcijama. Najveća atrakcija, veruju investitori, biće mašina za virtuelnu realnost

ZABAVNI park „Star lend“ do kraja novembra biće otvoren na Beogradskom sajmu, i to u halama 7, 8 i 9. Ovaj prvi zatvoreni luna-park prostiraće se na više od 5.000 kvadrata, a kineska kompanija „Imeks siti“ uložila je u ovaj projekat oko tri miliona evra.

– Posetoci će u „Star lendu“ moći da uživaju u nekim igrama i uređajima kakvi dosad nisu viđeni kod nas – kažu iz „Imeks sitija“. – Nije slučajno što zauzima tri sajamske hale, jer ga čine tri celine – jedna za decu do 10 godina, druga za tinejdžere, a treća za odrasle.

Najveća atrakcija, veruju investitori, biće mašina za virtuelnu realnost, koja za šest vozača istovremeno pruža potpuni utisak uzbudljive vožnje automobilom ili ratne igre.

Ulazak se neće naplaćivati, a gosti će za zabavu moći da kupe karticu sa dopunom ili žetone i da potroše onoliko novca koliko žele.

Pročitaj još