Zabavnik

PIJTE OVE NAPITKE I BUDITE KORAK BLIŽI FIT LINIJI

Vitka linija se uvek čini kao nemoguć cilj. Ali, uz redovno vežbanje, samokontrolu i ovih par napitaka, bićete dva koraka bliži ka ostvarenju zadatka.

Sok od krastavca

Pre spavanja u sokovnik stavite jedan krastavac, iscedite malo limuna i u par sekundi ćete imati spremno zdravo piće puno antioksidansa s jako malom količinom kalorija. Ako je ukus prejak, slobodno dodajte malo vode, a za pojačani učinak možete i naribati malo đumbira..

Ako ovo pijete svako veče, već nakon mesec dana ćete primetiti stanjivanje struka i smanjenje masnih naslaga. Osim antioksidansa, krastavci su puni vlakana, minerala i vitamina koji su zaslužni za gubitak težine.

Čaj od đumbira

Đumbir ima lekovita svojstva, a studija objavljena u Annals of the New York Academy of Sciences je otkrila da delotvorno deluje i protiv pretilosti. Ispijanje čaja od đumbira pre spavanja takođe pomaže telu bolje apsorbirati hranjive stvari. Osim toga, pomaže u varenju hrane i ublažava želučane tegobe.

Ako želite napraviti čaj od đumbira ukusnijim, dodajte malo limuna i kašiku meda.

Sok od ananasa

Ananas je bogat vlaknima, nema puno kalorija i prirodni je antioksidans pa se često preporučuje ljudima koji žele izgubiti na težini. Hrana i pića bogata vlaknima će ljude brzo zasititi, a neće uticati na širinu struka.

Poput limuna, čaša hladnog, ukusnog i svežeg soka od ananasa uvek je osvežavajuća. Pomišajte ili iscedite sok od ananasa s limunom. Ako želite, možete dodati i komadiće ananasa u piće. Ako je ananas dovoljno sladak, nema potrebe za medom.

Pročitaj još